Morzsamenük

 

Rendelés

MEGRENDELÉS

A regisztráció

A webáruházban vásárláshoz regisztráció szükséges. A bejelentkezett és regisztrált felhasználóinknak csak a termékeket kell kiválogatni, és a fizetés módját kell megadni, így rendelését gyorsan és könnyen leadhatja!

A termékek kiválasztása

A termékeket kategóriákba rendezve találja a jobb oldalon. A kívánt kategóriát kiválasztva szűkíthet rá a keresett termékek csoportjára. Ha nem tudja mit keres, lehetősége van a keresésre.

Termék megrendelése

Rendelést webáruházunkon és telefonon keresztül is elfogadunk. A termékeket a „kosárba" gomb segítségével tudja összeválogatni. A kosár pillanatnyi állapotáról a rendszer egy összesítő tájékoztatást ad. A részletes kosár tartalom a „kosár tartalma" gombra kattintva érhető el. Ha nem jó a mennyiség, vagy olyat választott, amit mégse szeretne, itt megváltoztathatja a kosár tartalmát. A termékeket megrendelni a „rendelés feladása" gombra kattintva történik. A rendelés feladásához szükséges az adatok hiánytalan kitöltése. Nagyon fontos, hogy olvassa el, és jelölje be a „szolgáltatási feltételeket" a lap alján, ellenkező esetben rendelése nem lesz sikeres! Rendeléséről tájékoztató e-mailt fog kapni, amely tartalmazza a rendelés fő adatait. Az e-mail tájékoztató jellegű, mivel előfordulhat, hogy az adott termékből nincs raktáron, vagy egyéb okok miatt nem tudjuk kiszállítani. Kollégáink legkésőbb a rendelést követő napon felveszik Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a megrendelt termékek kiszállítását valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni (készlethiány), ez esetben a kapcsolatfelvétel során az eltérést is megbeszélik Önnel! A rendelés módosítását a rendelés leadását követően maximum 1-2 órán belül teheti meg. Ezt követően a további teendők, részletek tisztázása végett mindenképpen vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

 
Kézbesítés

Kapcsolatfelvétel

Telefon:

+36-1-781-8501

+36-20-9347-468

E-mail:

mestechkft(kukac)gmail(pont)com 

Cím:

MES-TECH Kft.

1146 Budapest,

Hungária krt.137.