Morzsamenük

 

Ászf

Tisztelt Érdeklődő!

 

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával!

Kérjük, figyelmesen olvassa el vásárlási információinkat az alábbiakról:

 

Megrendelés

Szállítási tudnivalók

Fizetési információ

Termékgarancia

Szerződéstől való elállás joga

Ha ezen felül kérdése van, jelezze e-mailben, telefonon!

 

MEGRENDELÉS

A regisztráció

A webáruházban vásárláshoz regisztráció szükséges. A bejelentkezett és regisztrált felhasználóinknak csak a termékeket kell kiválogatni, és a fizetés módját kell megadni, így rendelését gyorsan és könnyen leadhatja!

A termékek kiválasztása

A termékeket kategóriákba rendezve találja a jobb oldalon. A kívánt kategóriát kiválasztva szűkíthet rá a keresett termékek csoportjára. Ha nem tudja mit keres, lehetősége van a keresésre.

Termék megrendelése

Rendelést webáruházunkon és telefonon keresztül is elfogadunk. A termékeket a „kosárba" gomb segítségével tudja összeválogatni. A kosár pillanatnyi állapotáról a rendszer egy összesítő tájékoztatást ad. A részletes kosár tartalom a „kosár tartalma" gombra kattintva érhető el. Ha nem jó a mennyiség, vagy olyat választott, amit mégse szeretne, itt megváltoztathatja a kosár tartalmát. A termékeket megrendelni a „rendelés feladása" gombra kattintva történik. A rendelés feladásához szükséges az adatok hiánytalan kitöltése. Nagyon fontos, hogy olvassa el, és jelölje be a „szolgáltatási feltételeket" a lap alján, ellenkező esetben rendelése nem lesz sikeres! Rendeléséről tájékoztató e-mailt fog kapni, amely tartalmazza a rendelés fő adatait. Az e-mail tájékoztató jellegű, mivel előfordulhat, hogy az adott termékből nincs raktáron, vagy egyéb okok miatt nem tudjuk kiszállítani. Kollégáink legkésőbb a rendelést követő napon felveszik Önnel a kapcsolatot. Amennyiben a megrendelt termékek kiszállítását valamilyen okból kifolyólag nem tudjuk teljesíteni (készlethiány), ez esetben a kapcsolatfelvétel során az eltérést is megbeszélik Önnel! A rendelés módosítását a rendelés leadását követően maximum 1-2 órán belül teheti meg. Ezt követően a további teendők, részletek tisztázása végett mindenképpen vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

 

SZÁLLÍTÁSI TUDNIVALÓK

Belföldi megrendelés esetén a megrendelt árut partnerünk a rendelés visszaigazolását követő 1-2 munkanapon belül, a 08.00-16.00-ig terjedő időszakban végzi. Külföldi szállítást a webáruházon keresztül online intézni nem lehet, ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a részletes információkért!

Partnerünk részére szükséges kiadni a szállítási adatokat, valamint az Ön telefonos elérhetőségét. A futárszolgálat alkalmazottja, amennyiben a megadott szállítási címre nem tudja kiszállítani a csomagot, telefonon megkeresi Önt a további teendők érdekében. A második kiszállítás időpontját partnerünk előre egyezteti Önnel. A szállítás díja az ország egész területére érvényes, és függ a választott szállítási módtól.

 

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Fizetés személyes átvétel esetén készpénzzel történik, futárszolgálatos vagy postai kiszállítás esetén pedig utánvétel. A fizetés az áru kiszállításakor, számla ellenében partnerünk alkalmazottjának történik, készpénzben. Átvételkor győződjön meg róla, hogy az áru csomagolása sértetlen! Amennyiben nem ezt tapasztalja, jelezze a futárszolgálat alkalmazottjának, és értesítsen minket!
Megrendelése távollévők között kötött írásos szerződésnek minősül. A megrendeléséről Magyar nyelvű visszaigazolást küldünk. A megrendelése minden esetben ki lesz számlázva, melyet a csomagban elküldünk a megrendelésével együtt.

 

TERMÉKGARANCIA

Hibás, vagy a szállítás közben megsérült terméket vagy termékeket ingyenesen kicseréljük. Ha a csere mégsem történhet meg, úgy visszafizetjük a vételárat. Kérjük, a kellemetlenségek megelőzése érdekében csak sértetlen árut vegyen át! Kérjük ellenőrizze azt az átvételkor.

Cégünk által gyártott és forgalmazott termékeinkre a 17/1999. (II. 5.) kormány rendeletben meghatározott 8 nap pénzvisszafizetés garanciát vállal. Ha a szavatossági vagy garanciális idő ettől eltérő, a garanciális és szavatossági adatok az árucikken, vagy a mellékelt dokumentumban vannak feltüntetve. A használat közben bekövetkezett hibákra a garanciajegyekben megfogalmazottak a mérvadóak. A szavatossági és jótállási felelősségre vonatkozó rendelkezések tekintetében, a 117/1991. (IX. 10.) és a 151/2003. (IX. 22.) számú kormányrendeletekben foglaltak az irányadóak.

 

SZERZŐDÉSTŐL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A felhasználónak joga van az áru átvételétől számolva 8 munkanapon belül minden megadott ok nélkül elállni a szerződéstől. Ezt a következő feltételekkel tudjuk fogadni:

- az átvett árut küldje vissza a szállítási címünkre, ha nem is bontatlan csomagolásban, de épségben;

- elállás esetén a fogyasztót kizárólag a termék visszaküldésének a költsége terheli, egyéb költség nem;

- a szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő károk megtérítését.

- a visszaküldött áru átvétele után az eladó köteles a szerződéstől való elállástól 30 napon belül a vevőnek visszaküldeni a pénzt postai utalványon, vagy banki átutalással az ügyfél által megadott bankszámlájára, vagy közös megegyezés alapján az adott összeg levásárolható.

- fogyóeszközöket, mint például nyomtatóhuzal, csak bontatlan orsón tudunk cserélni.

A fentiektől eltérő esetben, a szerződéstől elállást nem tudjuk elfogadni.

 
Kézbesítés

Kapcsolatfelvétel

Telefon:

+36-1-781-8501

+36-20-9347-468

E-mail:

mestechkft(kukac)gmail(pont)com 

Cím:

MES-TECH Kft.

1146 Budapest,

Hungária krt.137.